Airconditioning

Samen gaan we EXTRA duurzaam verwarmen!

Met een airconditioning van EXTRA Installaties is het nooit meer te warm of te koud in huis.
Onze topkwaliteit airconditioners zorgen voor een aangename temperatuur in elke ruimte van je woning of bedrijfspand. Bovendien bieden wij een breed scala van modellen en kleuren aan, zodat je altijd een airconditioner kunt kiezen die bij je interieur past.

Maar dat is nog niet alles! Onze unieke WiFi-module maakt het bedienen van de airconditioning nog eenvoudiger. Bedien de airconditioning vanaf je smartphone of tablet, waar je ook bent. Stel de temperatuur in, zet de airconditioner aan of uit en regel de ventilatie met een druk op de knop. Zo hoef je nooit meer thuis te komen in een te warme of te koude woning.

Onze airconditioners zijn niet alleen energiezuinig, maar ook nog eens stil en onopvallend.
Door de verschillende modellen en kleuren passen ze perfect in elke woning of kantoorruimte, zonder dat ze opvallen.

EXTRA Installaties biedt verschillende types airconditioning, afgestemd op de specifieke wensen van jouw woning of bedrijfspand. Onze experts adviseren je graag over de juiste keuze en zorgen voor een snelle en professionele plaatsing. Kies voor een airco van EXTRA Installaties en geniet van ultiem comfort en gebruiksgemak. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende offerte of een installatie.

airconditioning. Airco. Duurzaam verwarmen