All-electric wonen

All-electric wonen

Droom jij ook van een woning zonder gas? Een woning waar alles op elektriciteit werkt, met een inductiekookplaat en een warmtepomp die zorgen voor verwarming en koken. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voordeliger, vooral als je je eigen energie opwekt en je woning goed geïsoleerd is. Daarnaast ben je ook minder afhankelijk van je energieleverancier.

De elektrische warmtepomp vervangt je huidige cv-ketel en levert warmte en warm water.
Het haalt warmte uit de grond of uit de lucht en zet dit om in warmte voor jouw woning.
Hierdoor daalt je CO2-uitstoot tussen de 30 en 45 procent. Maar er zijn enkele dingen waar je op moet letten, zoals goede isolatie, verwarming op lage temperatuur en een stevigere elektriciteitsaansluiting.

Wil je meer weten over de kosten en mogelijkheden van een warmtepomp? Onze experts staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jou.
Neem contact met ons op voor een gratis gesprek of een op maat gemaakte offerte en laten we kijken als je in aanmerking komt voor subsidie.

Als je liever niet volledig overstapt op een warmtepomp, maar wel graag elektrisch verwarmt, dan is een elektrische cv-ketel een goede optie. Ook een hybride warmtepomp is mogelijk, dit is een combinatie van elektriciteit en je huidige cv-ketel. Hierdoor bespaar je 20 procent op je CO2-uitstoot en ben je voorbereid op toekomstige duurzame gasbronnen. Kijk welke oplossing het beste bij jou past en ontdek de voordelen van all-electric wonen.

All-electric wonen. Duurzaam wonen Enschede.