Elektrawerk

Verbeter je elektrische installatie met de experts van EXTRA;
snel, betrouwbaar en op maat!

Ben jij op zoek naar een professionele en betrouwbare partij voor al jouw elektrawerk? Kijk dan niet verder dan EXTRA Installatie! Onze ervaren elektriciens zorgen voor een snelle en efficiënte installatie van jouw elektra, zodat jij weer snel van stroom kunt genieten.

Of het nu gaat om het aanleggen van bedrading, verlichting, schakelaars en stopcontacten of het installeren van een nieuwe groepenkast of aardlekschakelaar, wij helpen je graag.
Bij ons kun je terecht voor een nieuwe elektriciteitsaansluiting, het vervangen van een oude meterkast of het installeren van een slimme oplossing voor jouw verlichting, wij hebben de kennis en expertise in huis om het voor je te realiseren. Onze elektriciens zijn volledig opgeleid en gecertificeerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat alles veilig en volgens de regels wordt aangelegd.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Installaties en ontdek hoe wij jouw woning of bedrijfspand op elektrotechnisch gebied comfortabeler en veiliger kunnen maken. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een op maat gemaakte offerte.

Elektrawerk