Cv ketels en boilers

Een nieuwe cv-ketel of boiler nodig? EXTRA Installaties levert comfort en kwaliteit!

Ben je op zoek naar een nieuwe cv-ketel of boiler? EXTRA Installaties biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de vervanging van je huidige verwarming. Onze specialisten staan bekend om hun klantvriendelijkheid en vakkundigheid. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste cv-ketel of boiler die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Onze diensten omvatten:

  • Vervanging van cv-ketels en boilers
  • Installatie van cv-ketels en boilers
  • Onderhoud en reparatie van cv-ketels en boilers
  • Advies over energiebesparing en duurzame verwarming

Of het nu gaat om een nieuwe installatie of vervanging van je huidige cv-ketel of boiler, wij zorgen ervoor dat je weer snel kunt genieten van een efficiënte en betrouwbare verwarming. Wij werken met de beste merken en materialen, zodat jij verzekerd bent van een lange levensduur en een goede prestatie.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Installaties en ontdek hoe een nieuwe cv-ketel of boiler jouw woning of bedrijfspand comfortabeler en waardevoller kan maken. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie en het regelen van de installatie. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een op maat gemaakte offerte.

CV-ketel en boilers