Sanitair

Transformeer je badkamer met EXTRA Installatie; comfort, luxe en waarde op maat!

Ben je op zoek naar professionele hulp bij het aanleggen van al je leidingwerk in de badkamer, toilet, wc of keuken? EXTRA Installaties is hier om je te helpen! Onze experts staan bekend om hun klantvriendelijkheid en vakkundigheid en bieden een breed scala aan mogelijkheden.

Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw leidingwerk professioneel wordt gelegd waarbij rekening wordt gehouden met de laatste veiligheidsmaatregelen en de voorkoming van de legionella bacterie. Wij werken met moderne leidingen van stalen, koperen en kunststofleidingen met persverbindingen.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om vloerverwarming te installeren in combinatie met het leidingwerk. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabel gevoel, maar ook voor energiebesparing en een gezonde leefomgeving. EXTRA Installaties regelt in samenwerking met EXTRA Bouwen ook het aansluitingsmateriaal, de spoelsystemen en natuurlijk de waterleiding en afvoer. Wij verzorgen de volledige aanschaf en plaatsing voor je.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts van EXTRA Installaties en ontdek hoe een nieuwe badkamer of toilet jouw woning luxueuzer, comfortabeler en waardevoller kan maken. Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een op maat gemaakte offerte. Laten we samen jouw droomwoning creëren met de voordelen van een nieuwe badkamer, toilet of keuken!

Sanitair. Plaatsen, vervangen. Wij kunnen een nieuwe badkamer of toilet voor je realiseren.