Lood-zink- en koperwerk

Perfect beschermd met EXTRA Installatie; natuurlijke materialen, duurzaam en esthetisch!

Bij EXTRA Installaties zijn we trots op onze hoogwaardige oplossingen voor lood, zink en koperwerk. Deze natuurlijke materialen worden al eeuwenlang gebruikt om gebouwen te beschermen tegen weersinvloeden. Onze oplossingen zijn niet alleen duurzaam, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Onze oplossingen voor lood, zink en koperwerk zijn perfect voor elk type gebouw, van historische panden tot moderne architectuur. Onze bakgoten, mastgoten, hemelwaterafvoeren (HWA’s) en toebehoren zijn ontworpen om jouw woning of bedrijfspand te beschermen tegen wateroverlast, terwijl ze bovendien een prachtige uitstraling geven.

Lood is de ideale oplossing voor het waterdicht maken van dakdetails. Onze loodwerkers zijn experts in het aanleggen van lood, zink en koperwerk en zorgen ervoor dat jouw pand perfect beschermd is tegen weersinvloeden.

Kies voor de duurzaamheid en esthetische waarde van lood, zink en koperwerk met EXTRA Installatie. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak voor een oplossing op maat.

Loodwerk Zinkwerk Koperwerk