Duurzame installaties

Onze experts realiseren jouw groene droom!

Met EXTRA Installaties investeer je in een duurzame toekomst. Onze experts zijn gespecialiseerd in de installatie van duurzame oplossingen zoals warmtepompen, hybride warmtepompen, zonnepanelen, WTW via mechanische ventilatie, LED-verlichting en waterbesparende technieken. Door deze installaties aan te brengen in jouw woning of bedrijfspand, bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan een groene leefomgeving.

Duurzame installaties zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Door de lagere energiekosten en beschikbare subsidies, verdien je de investering in een korte tijd terug. Bovendien zijn onze installaties van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, waardoor je nog jaren profiteert van de besparingen.

Wij bieden een totaalpakket aan, van advies tot installatie en onderhoud. Onze experts werken volgens de nieuwste trends en technieken en gebruiken alleen de beste materialen. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar voor vragen of opdrachten.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw duurzame installatieproject. Investeer in een groene toekomst en laat EXTRA Installaties het voor je regelen.

Duurzame installaties