Hybride warmtepomp

Transformeer je woning naar een groene en efficiënte toekomst met onze hybride warmtepomp!

Maximaliseer het comfort en bespaar op energiekosten met een hybride warmtepomp van EXTRA Installatie! Onze hybride warmtepompen werken op basis van de natuurkundige principes van verdamping en condensatie, waardoor warmte van een bron wordt onttrokken en gebruikt wordt voor verwarming en warm water.

Met een hybride warmtepomp hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte koude dagen. Dankzij de combinatie met een cv-ketel, ben je verzekerd van een efficiënte en betrouwbare verwarming en warm tapwater, zelfs bij extreme temperaturen.

Onze experts bieden vakkundig advies en installeren jouw hybride warmtepomp op maat, zodat je verzekerd bent van de beste oplossing voor jouw huis. Profiteer ook van de vele subsidieregelingen die van toepassing zijn en investeer in een duurzame en efficiënte toekomst.

Maak de stap naar een groene en efficiënte toekomst vandaag nog door een afspraak te maken met EXTRA Installatie. Onze experts staan klaar om jou te begeleiden bij de transformatie naar duurzaam verwarmen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of een op maat gemaakte offerte.