EXTRA Schilderwerken

EXTRA Installatietechniek

Wij helpen iedereen in Enschede en omstreken met het installeren van alle nieuwe of huidige installatiewerkzaamheden. Als je nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer, keuken of toilet. EXTRA Installaties streeft ernaar om jouw woning te verduurzamen. Als het nu gaat om installatietechniek, elektrawerk of klimaattechniek. EXTRA Installaties regelt het!

Altijd al een vloerverwarming willen hebben in de woonkamer, keuken of badkamer? Wij installeren en leggen het graag voor je! Duurzaam verwarmen? Ook dat kunnen wij voor je regelen. Met een airconditioning van EXTRA Installaties kun je zowel koelen als verwarmen. Is je huidige ketel of boiler aan vervanging toe? Of ben je simpelweg op zoek naar een waterontharder? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

EXTRA Installaties helpt je graag bovenstaande vragen te beantwoorden. Een van onze vakmannen komt graag langs voor een vrijblijvende opname om vervolgens een volledig advies te kunnen geven. Naast het advies zal EXTRA Installaties de volledige aanschaf en plaatsing voor je kunnen verzorgen.

We helpen je graag verder

EXTRA Installaties biedt altijd een goede service en een volledige garantie op het werk dat wij leveren. Graag komen wij vrijblijvend langs om de werkzaamheden te beoordelen en jouw wensen te bespreken.

Neem gerust contact op via e-mail, info@extrabouwen.nl of bel direct met 053-430 430 4.

Vakmannen die de hand nergens voor omdraaien. Ik ben zeer tevreden met het werk dat gedaan is! Duizendmaal dank.

Fam. Simons – ENSCHEDE

EXTRA Koeltechniek BEKIJK
EXTRA Elektrotechniek BEKIJK
Kantoor 053 4304 304
info@extrabouwen.nl

Whatsapp 06 43 13 92 58